Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ubytování v samostatných chatkách.

V našem kempu si můžete vybrat z několika typů chatek s různou kapacitou a vybaveností. Chatky jsou vesměs dřevěné a všechny jsou vybaveny přívodem el.energie, základním nábytkem a lůžkovinami. Příslušenství (WC a umývárny se sprchami) je pro všechny chatky společné (kromě chatek typu LUX a čtyřlůžkových chatek s vlastním WC) v centrálním zařízení. U všech chatek je v blízkosti zpevněná komunikace a je možné přímo u nich parkovat vlastními vozidly.

Chatky typu CH3

Tyto chatky je možné objednat jako dvoulůžkové nebo třílůžkové a tvoří základní standard ubytování v našem kempu. Mají základní vybavení nábytkem a lednicí a jsou umístěny na travnaté ploše v řadě vedle recepce. V chatkách je zakázáno vaření.

Chatky typu CH3A

Tyto chatky je možné opět objednat jako dvoulůžkové nebo třílůžkové. Oproti typu 3 mají kuchyňský kout s kuchyňským stolkem se dřezem a jsou umístěny v řadě za ubytovnou přímo u lesa. V chatkách je zakázáno vaření.

Chatky typu CH4

Tyto chatky jsou čtyřlůžkové. Kromě základního vybavení mají lednici, dřez s tekoucí vodou, umyvadlo s tekoucí vodou a vlastní WC a jsou umístěny na travnaté ploše v řadě vedle recepce. V chatkách je zakázáno vaření.

Buňky typu B4

Tyto buňky jsou čtyřlůžkové a jsou umístěny kumulovaně (4 v řadě) přímo u lesa vedle hlavní ubytovny. Mají velké okno s výhledem do lesa a krytou dlážděnou verandu směrem do kempu. V buňkách jsou dvě samostatná lůžka (uspořádána jako dvoulůžko) a palanda, skříně, sedací nábytek a stůl a dále lednice, el.dvouvařič, kuchyňská linka, základní nádobí - vaření je zde možné.

Chatky typu LUX

Tyto luxusní patrové chatky jsou čtyřlůžkové (+možnost 1 přistýlky), v podkroví je ložnice se dvěma lůžky, v přízemí rozkládací dvoulůžkový gauč, vybavená kuchyň, koupelna s WC a sprchou, chatka je vybavena běžným nábytkem, přímý přístup na dřevěnou terasu.

Atypické chatky

Jedná se většinou o dvojbuňky se společnou verandou. Většinou jsou chatky kromě základního vybavení vybaveny kuchyňskou linkou se základním nádobím, el.vařičem a lednicí, vaření je možné. Vybavení se liší u každého typu chatky - informujte se v recepci.