Jdi na obsah Jdi na menu
 


Náš autokemp je atraktivní pro většinu potenciálních návštěvníků a všichni si v areálu nebo v jeho okolí mohou najít tu pro sebe nejvhodnější a nejpoutavější zábavu a vyžití. 

prehrada_500.jpg

RODINNÁ REKREACE S DĚTMI
Rodiny s dětmi naleznou v našem kempu skutečně klidné zázemí pro svou rekreaci. kemp je umístěn stranou od obce, hlavní dopravní komunikace i od hlavní pláže a je takovou oázou klidu pro klidné užití dovolené.
Náš autokemp vám přináší především:

  • možnost krásného koupání v blízkém jezeře přehradní nádrže
  • můžete si rovněž půjčit lodičku a užít si výlet po vodní hladině s překrásným výhledem na zříceninu hradu Oheb, která se vypíná nad přehradou nebo kolem romantického ostrůvku uprostřed přehrady.
  • dětský koutek v areálu kempu s pískovištěn, prolézačkami a skluzavkou
  • táborák na našem ohništi v areálu
  • venkovní šachovnice a člověče nezlob se
  • trampolína s průměrem 4,5 m
  • půjčování dětských motorových čtyřkolek s možností jízdy na plácku hned za branou kempu
  • procházky po okolí a poutavé výlety jako návštěva muzea loutek v Chrudimi, hřebčína nebo zámku ve Slatiňanech, výstavného zámku Žleby známého z řady pohádek,  skanzenu Veselý kopec nebo nedalekého pralesa Polom.


kola_200.jpgPRO SPORTOVCE
Okolí kempu přináší rozsáhlé možnosti sportovního vyžití. Samotné jezero je ideální pro plachtění nebo windsurfing, přehrada je rovněž velice známým a vyhledávaným rájem rybářů.
V okolí autokempu naleznete řadu cyklostezek pro krátké i delší výlety po okolí. Můžete si rovněž dopřát vyjížďky na koních z nedalekého westernového ranče  v Kovářově (program, ceny a bližší údaje v odkazech).
V areálu kempu je možnost použít volnou plochu pro míčové hry a dále stůl pro ping-pong, v restauraci např. kulečník. V nedaleké Seči můžete s výhodou využít nově vybudovaný sportovní areál.

PRO TURISTYObrazek
Autokemp tvoří výhodnou základnu pro pěší výlety po nejbližším okolí i  pro hvězdicovité výlety automobilem nebo na kole za poznáním přírodních, kulturních i historických zajímavostí v širším okruhu. Ty nejznámější a najnavštěvovanější naleznete v sekci Tipy na výlety po okolí a v sekci Odkazy.

PRO SENIORYObrazek
Rovněž pro seniory je náš kemp přitažlivý. Zejména mimo hlavní sezónu zde naleznou úžasný klid a nerušenou pohodu s možností procházek na hrad Oheb, kolem jezera a po okolí, kde naleznou spoustu malebných a romantických míst i přírodních zajímavostí. Okolní hluboké lesy jsou zvláště na podzim rájem pro houbaře. Zvláště pro seniory budou jistě výhodné výrazné mimosezónní slevy za ubytování v autokempu.

PRO SKUPINY DĚTÍObrazek
Autokemp je zvláště mimo sezónu ideální pro pořádání školních výletů, škol v přírodě nebo podobných akcí. Poskytne vám vše co děti pro tyto aktivity potřebují a navíc můžete využít hromadných a mimosezónních slev za ubytování. K dispozici je kromě ubytování i velká společenská místnost / jídelna, vybavená velká kuchyň s přípravou hotových teplých jídel (pro větší skupiny i mimo sezónu).